figurel hasselt kermt

Afslankinstituut Figurel Hasselt - Kermt
| 011 60 36 01 |

In vier stappen naar een mooier figuur!

Extra aanbod

Het STRAK-programma

Je bent best tevreden met je gewicht maar je had toch liever wat strakkere billen en een plattere buik ? Dan ben je op het juiste adres . Door te focussen op de plaatsen met overtollig vetweefsel wordt er zeer efficiƫnt gewerkt aan plaatselijke figuurcorrectie.

Medische aandoeningen

Heb je last van rug- of nekklachten, artrose, fibromyalgie, reuma ? Laat je zeker niet afschrikken, wij zorgen voor een aangepast en verantwoord oefenschema .

Menopauze

Vermoeiend, die menopauze ? Al die kwaaltjes , plaatselijke verdikkingen en vochtophoping ? Je kan bij ons terecht voor een aangepast programma voor dames in de overgangsfase. Nadien ga je jezelf vitaler voelen en zit je terug wat strakker in het vel!

Korting voor jonge mama's

Als kersverse mama kan je genieten van €40 korting op een volledige 20 beurtenkuur op vertoon van je geboortekaartje (geldig tot 6 maanden na de geboortedatum, niet cumuleerbaar met andere acties).

Terugbetaling mutualiteit

De tegemoetkoming van het ziekenfonds bedraagt tss de €15 en €60 , afhankelijk van aan welk ziekenfonds u verbonden bent. Vraag info en breng het terugbetalingsformulier mee en wij vullen het met plezier in.